|  
ראשי אינדיקטורים אינדיקטור פיבונאצ'י מבוסס זיג זג
מחבר הודעות
רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  05/10/2007 10:03:30
לכל משתמשי פיבונאצ'י (כולם לא?). מצורף אינידקטור לשרטוט קוי פיבונא'צי. האינידקטור מוצא את השפל / פיסגה על פי אינידקטור זיג זג.
זה לא אידיאלי אבל זה מה שיש לשימוש חופשי.
רובי

קבצים מצורפים
הגישה לקבצים שצורפו להודעה מותרת למשתמשים רשומים בלבד. תהליך הרישום לאתר הינו קצר ומיידי ולאחריו תוכל להוריד את הקבצים המצורפים. אם הינך משתמש רשום אנא התחבר עכשיו ותקבל גישה לקבצים המצורפים.
אבי

מספר הודעות : 62
עיר : N/A
נשלח ב-  16/04/2008 18:29:14

אני לא יודע האם השאלה מתאימה לאשכול הזה, או יותר לכתיבת  תוכנה, אבל שאלתי את זה כאן כי זאת שאלה  ספציפית לאינדטור הזה.

איך אני יכול ב EA שלי לקבל  ערך (נניח 50) של הפיבונאצי מהאינדקטור,
והאם ניתן להשתמש בו ב EA בלי שהוא יצייר אותו על המסך אלא רק יחזיר לי ערכים שאבקש.

תודה

 

 

רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  16/04/2008 18:32:51
אבי כתב :

אני לא יודע האם השאלה מתאימה לאשכול הזה, או יותר לכתיבת  תוכנה, אבל שאלתי את זה כאן כי זאת שאלה  ספציפית לאינדטור הזה.

איך אני יכול ב EA שלי לקבל  ערך (נניח 50) של הפיבונאצי מהאינדקטור,
אתה צריך למצוא את הערכים של 2 נקודות ולחשב את האמצע (50%) על ידי שימוש ב-icustom

והאם ניתן להשתמש בו ב EA בלי שהוא יצייר אותו על המסך אלא רק יחזיר לי ערכים שאבקש.
כן על ידי שימוש ב-icustom

תודה

 

 


אבי

מספר הודעות : 62
עיר : N/A
נשלח ב-  16/04/2008 18:43:33

תודה על התשובה,

אין לי כל כך ניסיון בשימוש ב icustom. אם אני קורא לאינדקטור בעזרת icustom איזה ערך הוא יחזיר לי ?
אני רוצה לקבל את הערכים של הפיבונאצי לפי הזיג זג האחרון כמו שהאינדקטור עושה כששמים אותו על הגרף, איך אני עושה את זה ?

רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  16/04/2008 18:52:31

הסבר עקרוני בלבד: אתה צריך לעבור בלולאה החל מנר מספר 0 והלאה, לקרוא ל-icustom למצוא את הערך הראשון ששונה מ-0, לשמור בצד, להמשיך בלולאה, למצוא את הערך הבא ששונה מ-0. שני ערכים אלו הם נקודות הקיצון האחרונות שלפיהם נמתח הפיבו האחרון שעל הגרף. מכאן החישוב פשוט: סכם את שני הערכים וחלק ב-2.

תקרא על icustom כדי להבין איך זה עובד - זה פשוט.
בהצלחה

אבי

מספר הודעות : 62
עיר : N/A
נשלח ב-  16/04/2008 19:06:58
אם הבנתי נכון , זה אומר שלצורך שלי אין משמעות להשתמש דווקא באינדקטור הזה, אלא אני יכול להשתמש באנידקטור zigzag עצמו, כי את החישוב של הפיבו אני בין כה וכה עושה לבד, נכון ?
shayt

מספר הודעות : 30
עיר : N/A
נשלח ב-  16/04/2008 21:56:20

במקום לעשות לולאה ולעבור על כל הערכים עד שאתה מוצא את שני הנרות שיש בהם ערכים (וזה אומר שיש שם שפל/שיא), דבר שגוזל משאבי מערכת.

שיניתי את האינדיקטור ZIGZAG, כך שתמיד הוא רושם את שני הערכים האחרונים שהיו,
ואז אתה בסה"כ צריך לפנות אליו פעם אחת וזהו.

מצורף  האינדיקטור שעשיתי.

שי 


קבצים מצורפים
הגישה לקבצים שצורפו להודעה מותרת למשתמשים רשומים בלבד. תהליך הרישום לאתר הינו קצר ומיידי ולאחריו תוכל להוריד את הקבצים המצורפים. אם הינך משתמש רשום אנא התחבר עכשיו ותקבל גישה לקבצים המצורפים.
אבי

מספר הודעות : 62
עיר : N/A
נשלח ב-  17/04/2008 11:50:27

שי תודה,

איך אני מקבל בסיסטם את הערכים ?
אתה יכול בבקשה לרשום לי לדוגמה את השורה של icustom שבה אתה משתמש באינדקטור.

תודה,
אבי

 

 

shayt

מספר הודעות : 30
עיר : N/A
נשלח ב-  17/04/2008 12:15:56

double zig1 = icustom(NULL,0,"zigzag_value",12,5,3, 3, 0);
double zig2 = icustom(NULL,0,"zigzag_value",12,5,3, 4, 0);

(אני מקווה שלא טעיתי, עשיתי את זה מהזכרון),
ואז תשווה מי מבין השניים הוא קטן יותר והוא השפל האחרון שהיה בזיגזג

שי

אבי

מספר הודעות : 62
עיר : N/A
נשלח ב-  17/04/2008 18:18:35

שי תודה,
מה המשעמות של המשתנה ה 1 לפני האחרון ומה המשמעות כשאתה מעביר במשתנה הזה 3 כמו בדוגמה הראשונה או 4 כמו בדוגמה השנייה ?

« הקודם   / 2   הבא »


דף הבית | שירותים | ברוקרים | תוכנת המסחר | פתיחת חשבון | פורום | בלוג | מי אנחנו | אזהרות | צור קשר