|  
ראשי סיסטמים סיסטם פריצות יומי ל-GBP/USD ו-EUR/USD
מחבר הודעות
רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  04/01/2007 22:58:48

לא הגיוני, איזה build של MT4? בטח משהו עתיק מאד......

tet5ram


מספר הודעות : 35
עיר : N/A
נשלח ב-  04/01/2007 23:08:40

הגרסא שהורדתי ממכם בשבוע האחרון....

ואת הקובץ של סיסטם הפריצות הורדתי שוב לפני דקה, כי חשבתי שאולי אני עשיתי משהו כשהסתכלתי על הקוד מקודם...

יכול להיות שזה משהו שאני עשיתי לא נכון? חזרתי על הפעולה שלוש פעמים (פעמיים עם הקוד החדש שהרגע הורדתי).

give a man fire, and he will be warm for a day. set a man on fire, and he will be warm for the rest of his life.......
רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  04/01/2007 23:51:34

מוזר מאד. ולכן נעבור לשלב האמונות הטפלות (בדרך כלל זה עוזר  - תתחיל מפתרון 2):
1. סגור הכל ופתח שוב ואז תנסה.
2. שים לב היטב ואל תצחק: פתח את הקובץ באדיטור של  MetaTrader. תגיע לתחילת הקובץ. לחץ 4 פעמים enter. מחק את השורות שהרגע הכנסת על ידי BackSpace. נסה שוב. עובד נכון?
רובי

tet5ram


מספר הודעות : 35
עיר : N/A
נשלח ב-  05/01/2007 00:07:45
רובי כתב :

מוזר מאד. ולכן נעבור לשלב האמונות הטפלות (בדרך כלל זה עוזר  - תתחיל מפתרון 2):
1. סגור הכל ופתח שוב ואז תנסה.
2. שים לב היטב ואל תצחק: פתח את הקובץ באדיטור של  MetaTrader. תגיע לתחילת הקובץ. לחץ 4 פעמים enter. מחק את השורות שהרגע הכנסת על ידי BackSpace. נסה שוב. עובד נכון?
רובי


ביצעתי את שניהם. לא עבד...

אל תדאג, לך לישון, רוב הסיכויים הם שכשנתעורר בבוקר זה יעבוד כאילו כלום לא קרה. אם זה לא יעבוד אני אחזור אליך מחר.

אני לא רוצה שתהיה עייף מדי מכדי לקחת את הילדה לביה"ס מחר .

give a man fire, and he will be warm for a day. set a man on fire, and he will be warm for the rest of his life.......
רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  05/01/2007 00:22:55

דווקא כיף לעבוד בלילה, שקט.
נסה לבדוק איזה build יש לך - דרך תפריט Help -> About. יתכן שזה משהו ישן. לפי זה נדע מה לעשות.
רובי

tet5ram


מספר הודעות : 35
עיר : N/A
נשלח ב-  05/01/2007 01:32:28

כן, גם אני אוהב את הלילות.

לפעמים אני שורף זמן בצהריים בעבודה, מקשרש עם החבר'ה, ואז משש עד שבע סוגר עבודה של יום שלם.

Ver 4.00, Build 191, מה 26 במרץ 2006.

תקן אותי אם אני טועה אבל MODE_MAXLOT זו אחת הפונקציות build-in בתוכנה, אנחנו פשוט שואבים אותה מקבוצה קיימת. יכול להיות ששינו את השם שלה פשוט?
כי עברתי על רשימת הפקודות שמתחילה ב MODE (זה לא קשה, יש לך תפריט השלמות אוטומטי) והפקודה הזו לא נמצאת שם. הבעיה היא שלא הצלחתי לנחש איך כן קראו לה...

 

ד"א באתר http://www.metaquotes.net/news/page4 כתוב שהם:
MQL4: Added the MODE_MAXLOT parameter into the MarketInfo().

יכול להיות שמעכשיו אין Mode_MaxLot כי היא שולבה (integrated) בתוך ה MarketInfo?

נסיתי למחוק אותו, אבל זה יצר בעיות במשתנה ה TimeCurrent.

give a man fire, and he will be warm for a day. set a man on fire, and he will be warm for the rest of his life.......
tet5ram


מספר הודעות : 35
עיר : N/A
נשלח ב-  05/01/2007 02:41:50

טוב, לאחר נבירה במספר אתרי תכנות של ME4, יש מסקנה סופית: אין לי את הגרסא החדשה ביותר של MT4.
נובע מהמנתונים הבאים:

  1. TimeCurrent לא עובד בגרסא שלי. Curtime נותן את אותה פונקציה בדיוק. כנראה החליפו שם פונקציה במעבר בין הגרסאות.
  2. אין לי את הפונקציה של Mode_MaxLot. שמתי במקומה Mode_LotSize. מאחר וזה המשתנה השני ב MarketInfo אני לא חושב שההבדל משמעותי, למרות שהוא בפרוש לא זניח. מה דעתכם? בכל אופן זה עובד (באיזו רמת יעילות זה כבר סיפור אחר).

עובדה נוספת: לי יש את 191 Build.

מפה נובע ניחוש מלומד - ה EA נכתב ב Build 201.

 

מי אמר שאני לא מבין כלום בתכנות??? (אני, אבל מי סופר )

give a man fire, and he will be warm for a day. set a man on fire, and he will be warm for the rest of his life.......
רובי


מספר הודעות : 1079
עיר : מודיעין
נשלח ב-  05/01/2007 08:15:35
tet5ram כתב :

טוב, לאחר נבירה במספר אתרי תכנות של ME4, יש מסקנה סופית: אין לי את הגרסא החדשה ביותר של MT4.
נובע מהמנתונים הבאים:

  1. TimeCurrent לא עובד בגרסא שלי. Curtime נותן את אותה פונקציה בדיוק. כנראה החליפו שם פונקציה במעבר בין הגרסאות.
    נכון

  2. אין לי את הפונקציה של Mode_MaxLot. שמתי במקומה Mode_LotSize. מאחר וזה המשתנה השני ב MarketInfo אני לא חושב שההבדל משמעותי, למרות שהוא בפרוש לא זניח. מה דעתכם? בכל אופן זה עובד (באיזו רמת יעילות זה כבר סיפור אחר).
    זה עובד מבחינת קומפילציה אבל בטח שלא מבחינת הרעיון. MODE_LOTSIZE נותן לך את גודל החוזה לזוג מטבעות מסוים (למשל 100000 עבור EURUSD) בעוד MODE_MAXLOT נותן לך את מספר החוזים המקסימלי שאתה יכול לקנות או למכור בפעולה אחת.

עובדה נוספת: לי יש את 191 Build.
אם כך הדרך הנכונה היא להשיג את גירסה 191 על ידי ביצוע LiveUpdate - זה אמור לקפוץ לך כשאתה מפעיל את התוכנה כפי שהסברתי במצגת של פתיחת חשבון דמו בתוכנת המסחר MetaTrader 4.

מפה נובע ניחוש מלומד - ה EA נכתב ב Build 201.
לא בדיוק אבל בערך - MODE_LOTSIZE  נכנס לשימוש איפהשהו בין גירסה 191 לבין גירסה 201. לא זוכר לאיזה Build נכתב ה-EA אבל זה לא ממש משנה - פשוט תעשה LiveUpdate והכל יסתדר.

 

מי אמר שאני לא מבין כלום בתכנות??? (אני, אבל מי סופר )
ברק,
כל הכבוד על הלימוד העצמי, ממה שהספקתי להכיר אותך, אתה בדרך הנכונה!


roter


מספר הודעות : 51
עיר : רחובות
נשלח ב-  05/01/2007 09:02:24

כל השיטות האלה מתבססות על העובדה שרוב הימים הם ימי מגמה ולא ימי היפוך.

מזמן לא ביקרתי בשרשור של HANS אבל ממה שאני זוכר, הבעיה בשיטה שלו הייתה הדרך הנוקשה שהוא לוקח רווח וממקם סטופלוס.

לדעתי האופטימיזציה צריכה להעשות רק בנושא הסטופלוס ולהיסתפק במתן פקודות קנייה ומכירה בתחילת היום (נניח 7 - 8 בבוקר שעון ישראל) על בסיס הדשדוש מהמסחר ביפן (אם ביפן הטווח היומי הוא מעל 50% מהטווח הממוצע הכללי אז לא לסחור לפי השיטה באותו יום) ובסגירת העסקה בסוף היום (משהו כמו 7 בערב שעון ישראל).

מה דעתכם?

 

HE WHO KNOWS NOT WHAT HE RISKS, RISKS ALL -מריו רוטר -סוחר עצמאי במט"ח (FOREX). -מאמן אישי במסחר אלקטרוני. -roter@netvision.net.il -www.roterfamily.com http://gblogs.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=100pips
tet5ram


מספר הודעות : 35
עיר : N/A
נשלח ב-  05/01/2007 09:17:40
רובי כתב : זה עובד מבחינת קומפילציה אבל בטח שלא מבחינת הרעיון. MODE_LOTSIZE נותן לך את גודל החוזה לזוג מטבעות מסוים (למשל 100000 עבור EURUSD) בעוד MODE_MAXLOT נותן לך את מספר החוזים המקסימלי שאתה יכול לקנות או למכור בפעולה אחת.

נו, ואני חשבתי ש LotSize נותן לך את "כמה רכשתי בעסקה" להבדיל מ"המקסימום שמותר לי לרכוש". ככה הפכתי מקדם שהוא אולי סביל של כפולות בודדות למקדם של 5 סדרי גודל .......

נ.ב. - אני טיפוס עקשן. נחלטתי שהנושא הזה מעניין אותי וב 01:00 אין למי לבלבל את המוח... אז פשוט נברתי באינטרנט, יש כל כך הרבה מידע, רק חבל שהוא לא מסודר יותר טוב.

give a man fire, and he will be warm for a day. set a man on fire, and he will be warm for the rest of his life.......
« הקודם   / 35   הבא »


דף הבית | שירותים | ברוקרים | תוכנת המסחר | פתיחת חשבון | פורום | בלוג | מי אנחנו | אזהרות | צור קשר